Total Hip Replacement: A New Generation

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Danske Total Hip Replacement er et ungt, EP-debuterende orkester, der spiller et miks af reggae, funk, dub og soul. Orkesteret består af Victor West Hosbond på trombone og vokal, Carl West Hosbond på guitar og vokal, Malthe Jepsen på keys, Alexander Arlien-Søborg Dutschke på trommer og Philip Akrofi på bas og vokal. Og vel gør de fem det godt, men man fornemmer alligevel en ungdommelig optagethed af det ”rigtige” (den rigtige lyd) snarere end det ”autentiske” (tilliden til, at det særegne kan bære). I den forstand kan man sige, at musikken – trods et godt groove – snarere fremstår som skitser (nybegynderes forsøg på at tilegne sig evnen til at håndtere virkemidlerne indenfor genren) end som resultatet af et udtryksbehov, der kunne afføde noget originalt. Det uperfekte, det passionerede kommer ikke rigtigt frem, selv om det måtte have været der forud for og under indspilningen af EPen. Dét til trods er der gode, lovende takter i orkesterets musik. For eksempel er der et umiskendeligt potentiale at spore i et nummer som New Generation, orkesterets single. Dét har karakter og rummer fine variationer.

***  /  Eget selskab  /  21 min.  /  Også anmeldt i tidsskriftet CULTURES

Please follow and like us:

  • 0
  • Share