Benjamin Koppel: Breaking Borders #3 – Ballads

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Jazzsaxofonisten og kultur-entreprenanten, Benjamin Koppel, har over årene udgivet flere album på sit eget label, Cowbell, men han har også over årene udgivet flere album på Tiger Music – heriblandt en række album med fællestitlen, ”Breaking Borders”. Med nærværende album er han nået til #3 og her tager han – sammen med pianisten Eythor Gunnarsson, bassisten Jesper Bodilsen og trommeslageren Morten Lund (på et enkelt nummer endog sammen med faderen, organisten Anders Koppel) – fat på en række pop-rock-ballader. Albummet åbner således med jazzensemblets fortolkning af Bob Dylans ”I Shall Be Released”, men det rummer også fortolkninger af f.eks. George Harrisons ”Something”, Mick Jagger og Keith Richards ”She’s a Rainbow” og Cat Stevens’ ”Morning Has Broken”. Især fortolkningen af Dylans ballade er eminent, men ellers er det som om, fortolkningerne alle bliver lidt for pæne og blankpolerede. I den forstand falder albummet i gryden med den ukrydrede suppe. Teknisk er alt i den skønneste orden, men kunstnerisk virker albummet lidt for uambitiøst og smagløst.

***  /  Tiger Music  /  64 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share