Leif Sylvester Family & Friends: Ama’r

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Kunstmaleren, skuespilleren, musikeren, gøgleren – Leif Sylvester – vender nu, efter 28 år, tilbage til musikken. I de 28 år har han primært helliget sig maleriet, men dét skal der nu – med et nyt album og orkesteret Family & Friends – gøres op med. Nu udsender Sylvester ikke bare albummet, Ama’r, han skal også på turné med sin familie, sine venner og alle sangene fra Ama’r. Og dét vil sikkert blive sjovt for ham, efter mange år som ensom maler (med succes, men uden den umiddelbare applaus, som man kan hente på musikscenen). Problemet er bare, at Ama’r er helt ustyrligt old school. Det er som om, Sylvester lukkede døren bag sig og nu har åbnet igen – uden at opdage, at verden og især lyrikken og musikken i dag er andet og mere end den var, da han lukkede selvsamme dør for 28 år siden. Han skal nok finde et publikum ude på landevejene, til sommerens byfester, eventuelt på Christiania. Men shit, hvor er hans sange antikverede og musikken ditto. Teksterne, musikken – det hele er tåkrummende kedeligt. Elendigt. Blottet for kraft, nerve og nærvær.

**  /  Target Group  /  31 min.  /  Også anmeldt på netmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share