MEM3: Circles

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

Tre mennesker mødtes, og sød musik opstod. MEM3 er konsekvensen af mødet og Circles den foreløbige kulmination – efter otte års samarbejde og venskab. De tre mennesker, der mødtes, er pianisten Michael Cabe fra Seattle (USA), bassisten Mark Lau fra Sydney (Australien) og trommeslageren Ernesto Cervini fra Toronto (Canada). De tre mødtes på den prestigiøse Manhattan School of Music i New York City og skabte trioen, MEM3, som stadig har base i the Big Apple. MEM3’s debutlabum, Pennsylvania Grey, blev modtaget til anmeldernes udelte begejstring. Og det nye album fra MEM3 vil ganske givet begejstre tilsvarende. Circles er således et heftigt triojazzalbum, der nok er originalt, men i energi, puls og pondus i slægt med udgivelser fra den hedengangne, svenske jazztrio, Esbjörn Svensson Trio. Et nummer på Circle, nemlig 4ES, er da også dedikeret til den svenske kapelmester, der døde i en alt for ung alder. Musikken på Circles er kraftfuld, intens, stilistisk stram og samtidig uhyre delikat. Sjældent godt skruet sammen.

****  /  Eget selskab  /  61 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share