Aske Jacoby: A’s As Is

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Han er nok mest kendt for sine mange jobs som sideman (han har bl.a. spillet med C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Kasper Vinding og Jørgen Klubien) og studiemusiker (han har medvirket på mere end 400 album!). Men guitaristen, bassisten, sangeren, sangskriveren, komponisten og produceren, Aske Jacoby, kan meget andet og mere. Lytter man til hans nye soloudspil, står det da også meget hurtigt klart, at A’s As Is er en udgivelse, der er lagt sjæl og kræfter i. Albummet fremstår meget solidt, gennemarbejdet og fokuseret. Aske Jacoby spiller selv alle instrumenter, og han synger selv – akkompagneres kun i ét nummer af en korsanger. Og det er altså alt andet lige imponerende, så stringent, han har formået at gøre sit udspil. Musikken er genremæssigt et næsten formfuldendt miks af poprock og americana. Sine steder fornemmer man en brobygning tilbage til tidligere højdepunkter i kunstnerens produktion, men samtidig står det klart, at kunstneren ikke er gået i stå. Musikken på A’s As Is emmer således af nytænkning og dynamik.

**** / Giant Birch / 37 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share