Mike Andersen: One Million Miles

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE Den danske troubadour, Mike Andersen, har på sit nye album skåret ind til benet! På One Million Miles fremfører han således ni helt enkle, men meget personlige sange – blot med brug af sin stemme og sin akustiske guitar. Hans ni sange kredser om begreber som opgør, opbrud, nærvær og kærlighed. Og set i lyset af dét – og det musisk enkle set-up – kunne man frygte at blive ramt af forudsigelig kedsomhed under aflytningen, men det sker ikke. Måske fordi der er noget kantet og råt over projektet, en troværdighed, en nøgenhed, en besnærende stilsikker, blå tone. Mike Andersen har til nu indspillet syv album med band og rejst land og rige rundt med band. Men det enkle solo-set-up klæder både ham og hans musik. Det klæder ham, at han stovt tør stå der alene og lade perler som We’re Going Down og Shoulders Down overvælde. One Million Miles er så vellykket et album, at jeg ikke vil tøve med at kalde det af internationalt tilsnit! Mike Andersen fortjener, alene på baggrund af dét, at få en international karriere med sit simple udstyrsstykke.

**** / Custom Records / 31 min. / Også anmeldt i musikmagasinet gaffa.dk

Please follow and like us:

  • 0
  • Share