Redline Trio feat. Steve Hudson: Redline Trio

Please follow and like us:

  • 7
  • Share

MUSIKANMELDELSE Redline Trio er en nyere, canadisk jazztrio bestående af trommeslageren Jeff Sulima, tenorsaxofonisten Mark DeJong og bassisten Steve Hudson. På trioens selvbetitlede debutalbum medvirker desuden pianisten Steve Hudson. Og hvad er der så kommet ud af det? Jo, en vibrerende ”live”-optagelse fra et studie i Banff Centre For The Arts – optaget efter at trioen som artists in residence havde optrådt et år på Betty Lou’s Library i Calgary, hvor trioen havde givet utallige koncerter med flere forskellige gæster. I sidste ende valgte trioen altså at indspille med pianisten, Steve Hudson. Af albummet fremgår det meget tydeligt, at trioen er godt sammenspillet, fri og samtidig tight og f.eks. af et nummer som Space Force, at Steve Hudsons ukonventionelle bidrag løfter hele udtrykket til velgørende højder. Hovedparten af materialet er skrevet af DeJong, og genremæssigt dækker det fra den stille til den dramatiske standard. Triojazzformatet respekteres, men udtrykket raffineres – ganske givet takket være en god kombination af talent og indbyrdes kendskab.

**** / Eget selskab / 47 min.

Please follow and like us:

  • 7
  • Share