Lou Pomanti & Friends: Lou Pomanti & Friends

Please follow and like us:

  • 0
  • Share

MUSIKANMELDELSE

Canadiske Lou Pomanti har en lang karriere bag sig som komponist, arrangør, musiker og producer. Han har turneret med Blood, Sweat  & Tears; har indspillet med en stribe nordamerikanske profiler; har skrevet og arrangeret storsælgende numre for blandt andre Michael Bublé; og så har han gentagne gange vist, at han kan favne mange genrer – jazz, rock, funk, soul, bossa nova og rhytm & blues. Hvad Pomanti, der i dag primært skriver musik til film og TV, har tænkt, da han støbte fundamentet til nærværende nye album, aner jeg ikke, men måske bare dette ene, at han ville invitere gode venner til at tage del i en studieindspilning af nogle gode sange / musikstykker. Venskaberne, materialet og Pomantis umiskendelige groove er i hvert fald det, der åbenlyst binder de fjorten sange / musikstykker sammen – numrene er genremæssigt endog meget forskellige – bortset fra, at de altså alle har et solidt groove i sig og præsenterer Pomanti og en eller flere venner i sammenspil. Bedste nummer – ud af albummets fjorten – er efter min mening åbningen med den overbevisende versionering af Paul McCartney & John Lennons Come Together. I Pomantis og Marc Jordans og Robyn Blacks udgave er dén blevet til et stykke cool vocal jazz med groovet og sangene som de to kontaktpunkter.

****  /  Vesuvius Music  /  65 min.

Please follow and like us:

  • 0
  • Share